19/09/2017

Vacature: (aankomend) Service Engineer internationaal

Ben jij een techneut die alles wil leren over hoogwaardige industriële en maritieme verwarmingstechniek? Ga de uitdaging met ons aan als (aankomend) Service Engineer internationaal.
En heb je al enige ervaring met brandertechnieken of ben je als verwarmingsmonteur toe aan een volgende stap? Dan moet je zéker reageren!

Wie zijn wij?
Konutherm BV ontwerpt en levert industriële en maritieme verwarmingssystemen gebaseerd op thermische olie en/of andere warmteoverdrachtsvloeistoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp van systemen die gericht zijn op het terugwinnen van warmte uit de uitlaatgassen van hoofdmotoren. Wij zijn bijzonder trots op onze gevarieerde en internationale klantenkring. Ruim 50 jaar doen wij naar volle tevredenheid zaken met grote en kleine bedrijven in de petrochemische en voedingsmiddelenindustrie, rederijen, scheepswerven, offshore, olie- en gasbedrijven, ontwerp- en ingenieursbureaus. Hieronder bevinden zich internationals als Van Oord, ExxonMobil en Fokker.

Wie ben jij?
Als Service Engineer ben je een belangrijke schakel in het contact met onze klanten. Jij bent een 100% betrouwbare specialist die in staat is om actief mee te denken en waar nodig snel te schakelen. Klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht, servicegerichtheid en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvoering. In samenspraak met de collega’s ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende installatie- en servicewerkzaamheden.

Wat ga je doen?
Je kunt rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod. Het ene moment verhelp je een storing op een binnenvaarttanker, het andere moment verricht je (periodiek) onderhoud bij een raffinaderij of voedingsmiddelenproducent. Daarnaast houd je van al jouw werkzaamheden een correcte en overzichtelijke administratie bij via onze geautomatiseerde systemen.

Wat breng je mee?

 • Een enthousiaste, leergierige, servicegerichte en flexibele instelling
 • Een aanstekelijke ‘drive’ om het beste te halen uit elk klantcontact. Je bent communicatief vaardig, reageert alert op klantsignalen, maakt duidelijke afspraken en komt die na.
 • Een gedegen kennis van en interesse in werktuigbouw-, proces- en/of elektrotechniek (minimaal MBO werk- en denkniveau). Enige ervaring in het (zelfstandig) verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden is een pre.
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Bereidheid tot internationaal reizen en 24/7 beschikbaarheid
 • Een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een no-nonsense mentaliteit en een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team
 • Een auto en mobiele telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen

Reageren
Jouw CV + motivatie zien wij graag vóór 6 oktober aanstaande tegemoet. Je kunt deze mailen naar: Myriam van Boven, e-mail adres: mvanboven@konutherm.com. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen via: 0341-264283.

Agenda

Eerst volgende events
Contactgegevens Konutherm

Belt u ons gerust voor advies, service of een offerte voor een nieuw thermische olie of heet water (glycol) verwarmingssysteem. Wij kunnen u complete verwarmingssystemen op maat of onderdelen daarvan aanbieden.

Onze gespecialiseerde service monteurs bieden snel hulp (24/7) met storingen aan uw thermische olie en/of heet water (glycol)systeem. Onze professionele en gecertificeerde (SCIOS / ISO) engineers zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van uw ketel installatie, zoals gas en/of olie branders, pompen, elektrische onderdelen, appendages, thermische olie, etc.

U kunt ook bij ons terecht voor PI/PO inspecties, spoedreparaties en noodoplossingen. Wij staan u direct te woord en helpen u bij het vinden van een oplossing.

+31 (0)341-264 283

Neem contact op
Konutherm copyright 2016 | Webdesign door TODDReclamestal
Konutherm